Nieuws

 

Bovenstaande was één van de zaken die werd gepresenteerd op de Algemene Ledenvergadering van DETO die op maandag 24 oktober werd gehouden.

In een goed gevulde kantine werd om 20.00 uur iedereen van harte welkom geheten door voorzitter Derby Krommendijk. Bij de gebruikelijke agendapunten presenteerde John van Mil het Jaarverslag 2021-2022 en vervolgens kon Erik Eshuis melden dat DETO de financiële huishouding uitstekend op orde heeft, hetgeen ook werd bevestigd door de kascommissie. Wel werd aangekondigd dat in verband met de stijgende kosten de contributies per 1 januari en per 1 juli a.s. in kleine stappen worden verhoogd. 

Er werd tijdens deze ALV afscheid genomen van John van Mil die na 12 jaar trouwe dienst afzwaaide uit het bestuur. Hij kreeg uit handen van de voorzitter een bos bloemen en een cadeau als dank voor bewezen diensten en inzet. Gelukkig voor DETO blijft John actief binnen DETO in zijn recente rol als teammanager van DETO1 en blijft hij ook foto’s maken voor de club.

Na de vaste agendapunten nam de voorzitter de leden mee door het vernieuwde beleidsplan. Krommendijk gaf aan dat DETO teruggaat naar de identiteit van de club: Vriezenveen. En dat betekent ook dat de naam weer "DETO Vriezenveen" wordt en dat de toevoeging "Twenterand", dat sinds het Topklasse seizoen van DETO 10 jaar geleden achter de clubnaam prijkte, hiermee weer zal verdwijnen. Geleidelijk aan zal deze wijziging in huisstijl worden doorgevoerd de komende tijd. Ook het eerste elftal moet meer een Vriezenveens gezicht krijgen. Hiertoe heeft het bestuur het technische beleidsplan wat er al lag verder aangescherpt waardoor er gedurende de komende seizoenen structureel meer eigen talenten deel gaan uitmaken van de DETO-selectie. Verder wil de club het bestuur op korte termijn uitbreiden en de huidige accommodatie verbouwen en verduurzamen. Na de rondvraag waren er uiteraard de gebruikelijke consumpties voor alle aanwezigen.

s