Medisch

FYSIOTHERAPIE

Blessurebehandeling DETO

Vanaf dit seizoen gaat DETO een samenwerking aan met Fysio Twenterand. Dit betekent enkele kleine wijzigingen ten aanzien van de invulling van de verzorging.

Bij blessures kunnen alle DETO spelers, speelsters en jeugdspelers zich melden bij de verzorger van het eerste elftal, Gerrit Bosman. Gerrit is op maandag, dinsdag en donderdag tussen 19.30 en 20.00 uur aanwezig op de club (bij de behandelkamer in de kleedkamer van de eerste selectie, vraag desnoods naar hem).

DETO werkt op het gebied van fysiotherapie samen met Fysio Twenterand en op de maandagavond zal Sieger door één van haar fysiotherapeuten ondersteund worden.

Een kort onderzoek en advies kan dan snel plaatsvinden en eventueel in overleg (met ouders) kan een behandeling worden gestart ( behandelingen bij kinderen onder de 18 jaar worden vergoed uit de basisverzekering van de zorgverzekeraar).

Het devies bij blessures is: wacht niet te lang en neem snel contact op om onnodig blessureleed te voorkomen.

Medische staf:

Gerrit Bosman:

Functie: verzorger bij alle trainingen en wedstrijden van DETO 1 aanwezig.

Aanwezig:

Maandag: 19:30 – 20:00

Dinsdag: 19:30 – 20:00

Donderdag: 19:30 – 20:00

Mitchell de Koster:

Functie: fysio

Aanwezig:

Maandag: van 19.30 - 20.00 (sportspreekuur voor beoordelen blessures)

Rolf Abbink:

Functie: Coördinator medische staf, Rolf houdt de lijnen kort tussen de verzorging en Fysio Twenterand. Hierbij probeert hij zowel Sieger als Mitchell zoveel mogelijk te ondersteunen. Bij vragen of problemen rond de medische staf kun je altijd bij hem terecht.

Opleiden: Vanaf het komende seizoen willen we ook gaan fungeren als opleidingsteam. Dit houdt in dat we ons beschikbaar stellen als stageadres voor het ROC en dat er het hele seizoen een stagiaire aanwezig zal zijn om onze medische staf te ondersteunen.

Volg Fysio Twenterand ook op social media:

https://twitter.com/FysioTwenterand en Facebook of via onze website: www.FysioTwenterand.nl

Voor het laatste nieuws en nieuwste updates.

Huisregels verzorgingsruimte:

  • 1.Alleen op sokken of slippers de ruimte betreden.
  • 2.Materialen worden in principe verstrekt aan leiders van teams en worden alleen door leden van het verzorgingsteam verstrekt.
  • 3.Er wordt GEEN tape verstrekt voor het ophouden van sokken ofvoetbalschoenen.
  • 4.Houd de ruimte ten alle tijden schoon en netjes.
  • 5.Respecteer het verzorgingsteam.

 
s