Medisch

FYSIOTHERAPIE

Wat te doen bij blessures ?

Bij blessures kunnen alle DETO-spelers, speelsters en jeugdspelers zich melden bij de fysiotherapeuten van DETO 1. Kom langs voor een eerste indicatie op trainingsdagen en thuiswedstrijddagen van DETO 1. De behandelkamer bevindt zich aan de achterzijde van de kantine, naast kleedkamer 17 en 18.

Er wordt een kort onderzoek gedaan en een gericht advies gegeven hoe verder te handelen ten aanzien van de blessure en het herstel.

DETO wordt op het gebied van fysiotherapie ondersteund door De Haere. Bij De Haere kun je terecht voor een breed aanbod van therapieën en behandelingen. Fysiotherapie en Ergotherapie zijn de basis van De Haere en worden aangeboden op alle 13 vestigingen. De dichtstbijzijnde vestiging is in Vroomshoop. Indien gewenst, kan je na onderzoek doorverwezen worden naar één van de medewerkers van De Haere. Uiteraard ben je zelf vrij om te kiezen naar welke fysiotherapeut je gaat.

Het devies bij blessures is: voorkomen is beter dan genezen, mocht je toch een blessure oplopen, wacht niet te lang en neem snel contact op om onnodig blessureleed te voorkomen.

Voor contact met de Haere https://www.de-haere.nl/contact/direct-een-afspraak-maken/

 
s