Medisch

FYSIOTHERAPIE

Wat te doen bij blessures ?

Bij blessures kunnen alle DETO spelers , speelsters en jeugdspelers zich melden bij de verzorgster van het eerste elftal, Merle Alberts.

Merle is op maandag 19.30 en 20.00 uur beschikbaar voor alle spelende leden (bij de behandelkamer in de kleedkamer van de eerste selectie, vraag desnoods naar haar). Merle zal een kort onderzoek doen en een gericht advies geven hoe verder te handelen ten aanzien van de blessure en het herstel.

DETO wordt op het gebied van fysiotherapie ondersteund door De Haere. Bij De Haere kun je terecht voor een breed aanbod van therapieën en behandelingen. Fysiotherapie en Ergotherapie zijn de basis van De Haere en worden aangeboden op alle 13 vestigingen. De dichtstbijzijnde vestiging is in Vroomshoop. Indien gewenst kan Merle, na onderzoek je doorverwijzen naar één van de medewerkers van De Haere. Uiteraard ben je zelf vrij om te kiezen naar welke fysiotherapeut je gaat.

Het devies bij blessures is: voorkomen is beter dan genezen, mocht je toch een blessure oplopen, wacht niet te lang en neem snel contact op om onnodig blessureleed te voorkomen.

Voor contact met de Haere https://www.de-haere.nl/contact/direct-een-afspraak-maken/

 
s