Nieuws

DETO ging op 2e Paasdag op bezoek in Zwolle alwaar Berkum de tegenstander was. Na het doelpuntenfestival in Amsterdam op zaterdag, was de vraag of het in de 2e wedstrijd van het Paasweekend wederom zo’n spektakelstuk zou worden.

DETO, met Koen Fleer voor de geschorste Sten Knol, begon overtuigend aan de wedstrijd. In de 10e minuut was er al een grote kans voor Bas Postma, die oog in oog met doelman Jasper de Visser de bal er niet in kreeg. Tien minuten later was het wel raak voor DETO toen Tom Koelman een hoekschop met het hoofd verlengde: 0-1.Dat de stand enkele minuten later niet verdubbeld werd, was een mirakel. Eerst was het Coplan Soumaoro die alleen voor De Visser tegen de voet van de doelman schoot en Hans Matti die vervolgens de bal tegen de paal schoot. Rond het half uur kwam de wedstrijd abrupt tot een einde toen Berkum sterkhouder Chris van der Meulen zwaar geblesseerd aan zijn been raakte na een duel om de bal met Coplan Soumaoro. Aangezien het letsel dusdanig ernstig van aard was, werd in onderling overleg tussen de ploegen en de arbitrage besloten om de wedstrijd deze middag definitief te staken. Berkum en DETO zullen de wedstrijd op een later te bepalen dag en tijdstip voor de resterende 60 minuten gaan uitspelen.

We wensen Chris van der Meulen ook vanaf deze plaats heel veel sterkte en een spoedig herstel toe !