Nieuws

 

Afgelopen zaterdag stond er een oefenwedstrijd gepland in en tegen Ommen. Gezien het feit dat er maar een beperkt aantal spelers beschikbaar was, kwam het goed uit dat A1 vrij was. DETO kon gewoon aantreden met een mooi jeugdig mixed team. Tevens konden wij een beroep doen op Sam Kuipers, voormalig speler van Achilles 1894 Assen en sinds kort woonachtig in Vriezenveen.

Sam Kuipers, nieuwe speler afkomstig van Achilles 1894 Assen maakte debuut in DETO 2.

Vlak voor vertrek kregen we nog mee dat ene Irene Schouten goud zou hebben gewonnen. Ik zeg nog:  "mooi maar waarmee dan.. " helemaal in trance en niet luisterend naar m'n antwoord liep de uitgelaten berichtgever naar de volgende auto.

Enfin.. aangekomen op het nieuwe sportpark in Ommen werden we keurig ontvangen. Ook hier werd het na de wedstrijd erg gezellig en bleek de aanwezige dame / gastvrouw zelfs uit Vriezenveen te komen. Erg leuk!

De wedstrijd: In tegenstelling tot vorige week waar de spelers pap in de benen hadden zagen we nu een verzorgd en een initiatief nemend DETO. We controleerden de wedstrijd en dat was mooi om te zien. Jammer dat de (grote) kansen niet verzilverd werden want ik kan er zo vijf opnoemen. Fijn en mooi dat de A1 spelers zich staande konden houden waarbij ik wel wil opmerken dat Jip Lanjouw en Sam Kuipers een toegevoegde waarde zijn gebleken. Met een echte spits erbij moet DETO zich kunnen handhaven in het restant van de competitie en dat zou een prestatie zijn. De eerste drie weken speelt DETO thuis in competitie verband. Aanvang 12:30 uur.

Selectie DETO2 tegen FC Ommen2 : Nieuwenhuis, Smelt, Wijnhof, Horstink, Lanjouw, Bos, Van het Laar, Kuipers, Nijhof, Horstman, Nijenhuis, Said, Heersink en Koops

Zaterdag 12 februari a.s. staat DETO vs Berkum op het programma.

s