Nieuws

 

Nadat Marcel van Mil en Lois Beets ons, zoals altijd, hadden voorzien van twee kannen heerlijk vers gezette koffie en met liefde gemaakte broodjes ham/kaas vetrokken we in alle vroegte op deze gure herfstachtige dag richting het hart van de Veluwe. Doordat de kantine in Nunspeet gesloten was en er geen publiek aanwezig mocht zijn gaf dat een treurige sfeer in het verder prachtig in de bossen gelegen sportpark de Wiltsangh van VV Nunspeet.

Dan de wedstrijd. DETO begon afwachtend waardoor het door de ruimtes compact te houden vrij goed stond. Echter was de uitvoering timide. Hierdoor kon de druk van het niet eens heel sterke Nunspeet opgevoerd worden. De ruststand van 2 – 0 was dan ook niet onverdiend. Wat de eerste helft extra zuur maakte is dat Lorijn Hofman uitviel met een op het eerste oog zware knieblessure. Bij deze een compliment voor de adequate hulp van Jenny de verzorgster van Nunspeet!

De tweede helft zette DETO meer druk waardoor het bij vlagen weer een wedstrijd werd. Met zijn eerste doelpunt van het seizoen bracht Tim Harms de spanning terug door de 2 – 1 binnen te schieten. Vervolgens blafte DETO nog wel maar was niet bij machte door te bijten. De 3 – 1, een kwartier voor tijd, was dan ook de genadeklap. Door doordat DETO meer risico nam gaf het meer ruimte weg zodat er ook nog 4 – 1 op het scorebord verscheen. Lichtpuntje deze middag was dat Cas Wijnhof, evenals Tim dus, zijn eerste goal van het seizoen maakte. Op prachtige wijze krulde hij een vrije trap schitterend in de bovenhoek! Eindstand 4 – 2.

Doel:
Mart Nieuwenhuis

Verdediging:
Jordy Koops (David Smelt 60e min.), Niels Horstink, Niels Eshuis, Sander Nijen Twilhaar

Middenveld:
Max Hostman©, Frank Leushuis, Cas Wijnhof

Aanval:
Gaby Said, Tim Harms, Lorijn Hofman (Luuk Neurink 35e min.)

*Doelpuntenmaker DETO: Tim Harms en Cas Wijnhof

s