Nieuws

 

Zaterdag 23 maart vond het verlate carnavalsfeest in de DETO kantine plaats. DETO 2 had deze maand de organisatie voor een themafeest in de kantine en had gekozen voor het carnavalsweekend en bijpassend thema. In het carnavalsweekend zelf moest DETO 2 echter een late wedstrijd spelen en daarom werd het feest een paar weken verschoven. 

Laat de organisatie maar aan Berto Ibbenhorst en René Nijhof over. Het hele team werd betrokken om zoveel mogelijk DETO-leden in de juiste kleuren aan het feest deel te laten nemen. Compliment voor de heren en het hele team: er is veel moeite gestoken in de voorbereiding en dat heeft geleid tot een zeer geslaagd feest vanaf minuut 1 tot laat.

Tegenstander AZSV was ook uitgenodigd en waren benieuwd of aan de hoge verwachtingen van een druisend feest voldaan kon worden. De foto's spreken voor zich :-). @AZSV 2: leuk dat jullie erbij waren!

Fotograaf Wim van t Einde die op zaterdagen de voetballers op het veld fotografeert was gebleven en ging op in het feestgedruis. Toch heeft hij tussendoor nog prachtige foto's gemaakt. 

Voor het nagenieten van dit mooie feest, zijn de foto's te bekijken in dit album.

s