Nieuws

 

Dit jaar doen wij als DETO mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor de vernieuwing van de mini-arena en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden van O8 t/m O12 verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.

Online verkoop van loten 

Alle jeugdleden krijgen een persoonlijke verkooppagina. Ook DETO zelf heeft een pagina. Met deze links kunnen ook loten gekocht worden. De links zijn vanaf 24 september beschikbaar.

Steun ons!

Help ons ons doel te halen en koop een lot. Er zijn mooie prijzen te winnen in deze speciale 50ste editie.

Ook voor de verkopers zijn mooie prijzen te winnen indien ze meer dan 40 loten verkopen. 

Wil je als team of bedrijf op een speciale manier aan de actie bijdragen, koop dan een superlot! Dit zijn 50 loten in 1 lot en dus 50x kans op prijzen en daarnaast maakt de vereniging kans op extra prijzen.

s