Nieuws

 

Afgelopen zaterdag vond de 11e editie van het populaire festival Boulevard Outdoor plaats op Het Lageveld in Wierden. Dit jaar was de hoofdact echter een dag later…DETO 2 kwam op bezoek!

Onder heerlijke zomerse omstandigheden troffen we, voor ons twee totaal onbekende personen aan in een hangmat. Die waren er kennelijk compleet vanaf gegaan tijdens het festival ‘the night before’.. Mooie opmaat voor een zinderende zondagmiddag.

Vorige jaar luidde de opdracht aan staf en spelers om nieuw leven in DETO 2 te blazen. Een jaar later met bijna 30 man op het afsluitende teamfeest, met een degelijke handhaving als zeer goede prestatie, kunnen we rustig zeggen dat DETO 2 gereanimeerd is! Fantastisch seizoen gehad met elkaar.

We begonnen met de speler van het jaar. Nog nooit in de historie van DETO 2 eindigden 2 spelers gelijk op plaats 1 in het klassement maar eens moest de eerste keer zijn. Doelman Mart Nieuwenhuis en aanvoerder René Nijhof waren de dik verdiende winnaars: chapeau en bij deze nogmaals gefeliciteerd! Als cadeau wilde de staf iets persoonlijks voor de beide heren als prijs. Aangezien René altijd vol liefde praat over zijn zeldzame langharige hamster en het moeilijk lijkt te zijn dat haar in model te houden zat de staf te denken aan een krultang…is ie in 1 klap van dat probleem af en loopt Jean Pierre (zo heet zijn geliefde huisdier) er gestyled bij in het hamster loopwiel. Omdat Mart groot fan is van de legendarische Duitse Schlagerzangeres Marianne Rosenberg (bekend van het lied ‘Ich bin wie du’) stonden de trainers op het punt de linker schoen, gedragen tijdens een live concert in Berlijn in 1976, voor hem te regelen. Maar omdat speler van het jaar worden toch een serieuze aangelegenheid is werden beide heren verrast met een fraaie actiefoto van zichzelf.