Nieuws

 

Afgelopen zaterdag stond voor DETO de uitwedstrijd tegen Veensche Boys op de rol. Met nog twee wedstrijden voor de boeg is de kampioen inmiddels bekend. Dat is Berkum geworden en hierbij onze felicitaties. Dat Bennekom gedegradeerd is was sinds vorige week ook een feit maar welke twee ploegen tot nacompetitie verplicht gaan worden is nog een vraagteken. Winst werd gevraagd en werd ook gerealiseerd. Bij aankomst op het sportpark zag je direct dat er link lag naar een heel bekende voetballer. We hebben het hier over niemand minder dan Donny van de Beek. Zo was er een Donny van de Beek mini arena, een Donny van de Beek touringcar, een Donny van de Beek tribune en het toeval was dat de columnist zelfs z'n behoefte mocht doen op de Donny van de Beek wc...tijdens de warming up zagen we dat Donny gewoon in de dug-out van de tegenstander zat. Heel leuke bijkomstigheid op deze voor DETO zeer belangrijke wedstrijd.

De wedstrijd:

Vanaf het fluitsignaal was het heel snel duidelijk dat DETO het spel maakte en dat Veensche Boys het eigenlijk wel goed vond. Door gefocust te blijven dat er gewonnen diende te worden kon DETO snel uitlopen tot 1-3 met de rust. Dat er na 90 min 2-6 op het scorebord stond was mede te danken door vier doelpunten van Mart Z. ook bekend onder z'n alter ego: FC Zwiers.

Uiteraard is het een geweldige teamprestatie dat DETO ook volgend seizoen reserve hoofdklasse speelt en hiermee gefeliciteerd. Speciaal woord van dank richting de hoofdtrainer, Hennie in 't Hof die het hele seizoen in de "wij vorm" heeft gedacht. Uiteraard was de busreis terug een feest en deze werd bij aankomst in stijl afgesloten.

Veensche Boys - DETO : 2-6

Opstelling DETO -

Doel:

Mart Nieuwenhuis

Verdediging:

Niels Horstink, Max Horstman en Niels Eshuis

Middenveld:

Joas Heesink, Cas Wijnhof, Jip Lanjouw en Sam Kuipers

Aanval:

Thom ten Hove, Tygo Huisman en FC Zwiers

s