Nieuws

 

Bericht van 3 augustus:

Op dit moment zijn er al meer dan 50 aanmeldingen voor het Soccer Camp bij DETO!  Daarmee zijn nog slechts een aantal plaatsen beschikbaar.

Wil jij ook deelnemen? Schrijf je dan snel in via de link in het bericht hieronder.

Het Soccer Camp is voor iedereen, je hoeft geen lid te zijn van DETO. Wel krijg je een korting als DETO-lid, zie daarvoor de mail van juni. Ben je lid van de kidsclud van FC Twente, is er ook een korting voor deelname. 


Bericht van 26 juni:

Heb jij zin om in de aankomende zomervakantie ook lekker te voetballen? Dat kan! Op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 augustus 2022 wordt er bij DETO een super leuk 3-daags FC Twente Soccer Camp georganiseerd, dagelijks van 9.00 uur – 15.00 uur, voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar. Aanmelden kan via www.fctwente.nl/soccercamps

Programma FC Twente Soccer Camp
Tijdens het FC Twente Soccer Camp zullen de deelnemers een gevarieerd programma aangeboden krijgen met verschillende leuke spel- en voetbalvormen op het veld met afwisselend een leuke animatie activiteiten zoals bijvoorbeeld een FC Twente voetbalquiz waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Deelname aan het 3-daagse FC Twente Soccer Camp bedraagt € 159,-

Wat kan jij als deelnemer aan het FC Twente Soccer Camp verwachten?

– Een gaaf FC Twente Soccer Camp tenue (shirt, broek en sokken)

– Professionele en enthousiaste begeleiding 

– Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken 

2 wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van FC Twente

– Kans op leuke prijzen

Ga snel naar www.fctwente.nl/soccercamps meer informatie of om je zoon/dochter aan te melden voor een leuke start van de zomervakantie!  

s