Nieuws

 

Leeftijd is ook maar een getal: oudste doelpuntenmaker 67 jaar en 180 dagen oud !

Na 30 jaar was het weer raak. Waar menig teamgenoot nog bij vader over de draad sprong of net de eerste stappen had gezet, de Guns n’ Roses dé hitlijsten bestormden met Knocking On Heavens Door en het jongste ruimteveer, de Endeavour, begon aan haar eerste vlucht. In het jaar dat Boris Jeltsin aankondigde dat Rusland geen kernraketten meer op Amerikaanse steden zou richten, de Olympische Winterspelen (toen nog om de 4 jaar) in Albertville Frankrijk plaatsvonden en Microsoft Windows 3.1 uitbracht, lijkt in het heden de tijd bij DETO 8 stil te hebben gestaan.

Met grote trots kunnen wij u melden, dat DETO 8 de oudste doelpuntenmaker in haar gelederen heeft. U denkt nu natuurlijk, wie van deze, voornamelijk, drankliefhebbers kan überhaupt deze onuitwisbare tijd hebben overleefd? Daar kunnen we kort voor zijn: Hans Aman natuurlijk.

We schrijven 7 mei 2022, 15:50 uur. Hans meldt zich aan de zijlijn om Woody te vervangen. Menig medespeler kijkt vreemd op, wanneer Hans ook dezelfde positie overneemt van Woody. Echter de bank is er van overtuigd, dat dit wel eens een meesterzet kan zijn. Als een jonge hond loopt, trekt en sleurt Hans in de spits alsof hij niks anders heeft gedaan de afgelopen seizoenen. Al dit voorwerk zorgt er voor dat hij niet veel later, als een jonge hinde, de beruchte 16 in kan penetreren. Zijn naaste bewakers, die zijn kleinzonen kunnen zijn, laat hij zijn hielen zien en als een ware Benzema (of is het toch Inzaghi) tikt hij een fantastische wereldgoal binnen.

Waar normaal deze actie tot de krochten van de kelderklasse beperkt blijft, vinden wij deze prestatie de moeite waard om op de site te plaatsen, zodat u komende weken Hans geluk kunt wensen met deze heuglijke goal.

Namens je teamgenoten: Hans van harte met deze jubileum goal !

s