Nieuws

 

Beste leden,


Een 2e inloopavond voor de voet/enkel check wordt is gepland door Voetencentrum Wender op dinsdag 26 april a.s.

Veel sporters krijgen vroeg of laat namelijk te maken met blessures aan de voeten, benen, heupen of onderrug. Waar de fysiotherapeut bij DETO al jaren bekend is, wordt dat nu uitgebreid door ook sport-podotherapie aan te bieden. Heb jij momenteel blessures, vragen of wil jij gewoon preventief een check, meld je dan aan middels de link op deze pagina.

Wat doet een (sport)podotherapeut?(Sport)podotherapeuten behandelen klachten die voortkomen uit afwijkingen van de voeten en het looppatroon. Zo worden onder andere voet-, knie-, heup- en lage rugklachten behandeld. Een blessure kan vele oorzaken hebben. De schoenen, ondergrond en hoeveelheid belasting zijn hierbij belangrijke onderdelen. De behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een schoenadvies of schoenaanpassing, het toepassen van taping, of het aanmeten van podotherapeutische zolen.


Wat gaan we doen tijdens deze check?

-Bespreken eventuele blessures (en hoe deze mogelijk op te lossen)

-Statische drukmeting op een drukmeetplaat.

-Testen voet- en enkelmobiliteit

-Voetbalschoenen beoordelen


Wat moet je meenemen?

Zorg dat je sportkleding draagt. Hieronder wordt verstaan: een sportbroekje, sportshirt en sportschoenen.

Aanmelden?

Het is verplicht om je aan te melden via de website van Voetencentrum Wender om een tijdstip te reserveren, hierbij geldt: vol = vol. De link naar het aanmeldformulier staat hieronder. Aanmelden voor leden van DETO is gratis. Naar aanleiding van je aanmelding zal Job contact met je opnemen om het tijdstip te bevestigen.

Waar? Jeugdhonk DETO

Wanneer? 26-04-2022

Hoe laat? 18:00 tot 19.30 uur

Kosten? Gratis

Aanmelden? Ga naar www.podotherapeut.nl/inloopspreekuur-deto


* Mocht er voor verdere therapiebehandeling toch een afspraak gemaakt moeten worden in de praktijk, dan plannen wij dat gezamenlijk.

s