Nieuws

 

Na de teleurstelling van woensdag moest er zaterdag naar Aalten afgereisd te worden om tegen de Aaltense Zaterdag Sport Vereniging aan te treden. DETO had na woensdag te kampen met het wel op papier krijgen van voldoende spelers laat staan op het veld. DETO moest tegen een ploeg uit de top vijf en van de heenwedstrijd konden we ons een technisch en zeer vaardig Aalten herinneren.

Aangekomen in Aalten bleek dat de scheidsrechter een route aan het rijden was zonder Aalten als eindbestemming. In het plaatsje Bredevoort aan de Duitse grens werd een vervanger aangewezen en gelukkig sprak de beste man gewoon Nederlands en liet een prima indruk achter. De wedstrijd kon hierdoor pas een kwartier later plaats vinden. Dat Aalten met dezelfde problemen kampte als DETO zag men al na een paar minuten. Als we voor een verrassing konden zorgen dan was het vandaag. Het simpele credo : blijf compact spelen, een kans krijgen we altijd, bleek bewaarheid te gaan worden.

Met een buitenkans als zijnde een vrije trap van Cas Wijnhof kort voor rust kwam DETO op voorsprong. Daarna was het tegenhouden en was het soms billen knijpen. Jammer dat we bij een goed uitgespeelde counter niet de bevrijdende 0-2 konden maken. Na 90 minuten was de overwinning een feit.

Opstelling-

Doel-

Mart Nieuwenhuis

Verdediging

Sander Nijen Twilhaar, René Nijhof/ Gijs Hospers en Niels Horstink

Middenveld-

Cas Wijnhof, Sam Kuipers en Max Horstman

Aanval:

Gabi Saïd, Arjen Pol en Luuk Neurink

Zaterdag 26 maart a.s. speelt DETO 2 thuis tegen VVOG uit Harderwijk - aanvang 12:45 uur

NB.

Op zaterdag 23 april speelt DETO 2 in en tegen Sparta Nijkerk.

We willen hier met een volle bus naartoe - vertrek 12:30 uur

s