Nieuws

 

Op maandag 14 maart 2022 is op 77-jarige leeftijd Hans van Veen overleden. Hans was tot voor kort actief lid van onze onderhoudsploeg en aanwezig als steward aan de poort bij de thuiswedstrijden van DETO 1.

Hans voetbalde in zijn jeugd bij DETO, stopte toen enige tijd en kwam later terug bij de veteranen van DETO. Hij speelde als linksbuiten jarenlang in de senioren. DETO 6 en DETO 9 waren elftallen waar hij langere tijd in speelde.

Hans van Veen trouwde met Diny Weijers. Het stel ging eerst aan het Westeinde wonen en later aan de Engelsstraat waar ze nu nog wonen en kregen drie kinderen: René, Gert en Elles. De jongens gingen ook bij DETO voetballen.

Later werd Hans lid van de onderhoudsploeg van DETO en was elke dinsdagochtend van de partij. Verder stond hij tweewekelijks met Gait Post aan de poort, de laatste jaren samen met zijn Diny die de kassa-werkzaamheden voor haar rekening nam. DETO verliest in Hans van Veen een betrokken lid en vrijwilliger.

We wensen zijn vrouw Diny, de kinderen en kleinkinderen en de familie van Veen, veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur en leden DETO

Vriezenveen, maart 2022

s