Nieuws

 

Met ingang van het nieuwe seizoen keert Ruud Bruns weer terug bij DETO. Dit keer als de nieuwe Hoofd Opleiding. Hij volgt daarmee de naar de FC Twente/Heracles Academie vertrokken Koen Fleer op.

De nu 36-jarige en in Borne woonachtige Ruud Bruns is een oude bekende en speelde in zijn actieve periode als voetballer zes seizoenen in ons eerste elftal. Velen kunnen zich nog wel het beslissingsduel in 2012 tegen WHC in Hardenberg herinneren, waar Ruud in de verlenging de winnende goal maakte en DETO kampioen werd en promoveerde naar de Topklasse.

In 2014 keerde hij terug naar zijn jeugdclub KOSC. In 2017 beëindigde hij zijn actieve loopbaan als voetballer en werd hij daar assistent-trainer. In 2020 werd hij hoofdtrainer van Sportlust Vroomshoop en na twee seizoenen wordt DETO zijn volgende club.

Ruud hoopt de in zijn carrière opgedane kennis en ervaringen met de jeugd van DETO te kunnen delen en zodoende een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de doorontwikkeling van de jeugdopleiding van DETO.

Wij heten Ruud wederom van harte welkom en wensen hem veel plezier en succes toe.

s