Nieuws

 

DETO zoekt voor het seizoen 2022/2023 een trainer/coach voor haar JO19(-1)-selectie, uitkomend in de Hoofdklasse.

Functie: De hoofdtaak bestaat uit het, bij voorkeur, 3 keer per week (ma/wo/vr) trainen van de JO19 (-1)-selectie en de begeleiding van de wedstrijden op zaterdag.

Wat wordt er van jou verwacht:

Functie eis: UEFA C TRAINER-COACH III JEUGD/ opleiding CIOS met aantekening voetbal of hiermee bezig zijn. Voetbalvaardigheden op selectieniveau

Profiel: Ambitieuze trainer, met passie voor jeugdvoetbal.

Bereidheid zich te scholen en/of verbeteren als voetbaltrainer.

In staat zijn de spelersgroep vooral technisch maar ook tactisch te verbeteren. Daarbij gaat ontwikkeling van het individu voor het resultaat.

Is in staat een wedstrijd in zijn voordeel te laten eindigen (bijv. tactisch, mentaal, organisatorisch). Kan zich conformeren aan de speelwijze en de organisatiestructuur bij de selectie van DETO, welke door DETO wordt nagestreefd. Conformeert zich aan de trainingstijden die door DETO zijn vastgesteld.

Wat wordt jou geboden:

Een ideaal klimaat voor een trainer om zich verder te ontwikkelen; zo staat een videoanalyse-systeem tot jouw beschikking. Tevens ontvang je een vergoeding die overeenkomt met je opleiding en ervaring.

Solliciteren?

Stuur je CV naar:

Dinand Fokke (groepscoördinator JO19) via jeugd@deto.nl

Ook voor vragen met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met Dinand via bovenstaand e-mailadres. Hij belt je dan zo spoedig mogelijk terug.

s