Nieuws

Afgelopen zaterdag was voor DETO 2 de eerste officiële wedstrijd. De selectie is ten opzichte van vorig seizoen met enkele nieuwe gezichten nieuw leven ingeblazen. Zo is er een compleet nieuwe staf en zijn er nieuwe spelers toegevoegd. Heel blij zijn we dat Jonny Snoeren zijn commitment heeft laten gelden. Aan de trainers rust nu de taak om er een hoofdklasse waardig elftal van te maken. Met twee oefenwedstrijden in de benen stond Enter Voorruit in het kader van het bekerprogramma op het programma.

Waar de tegenstander kon putten uit ervaren spelers trad DETO aan met een bijna compleet nieuwe ploeg. Dat bleek al heel snel in het begin van de wedstrijd. Bij DETO was het veel te lief en dat werd vakkundig afgestraft door de tegenstander. Gaandeweg de wedstrijd trok DETO het spel naar zich toe en creëerde kansen. Mooi om te zien was dat DETO bij vlagen de  beter voetballende ploeg was maar dat het nog ontbreekt aan killersinstinct. Enter Voorruit speelde geheel op de counter en maakte gebruik van de ruimtes die er werden geboden. Na 90 minuten stond er 1-3 op het scorebord. Hopelijk zet de progressie die het elftal maakt zich voort en kan er zaterdag gewonnen worden. We gaan het meemaken.

Doelpuntenmaker: Tygo Huisman

Zaterdag aanstaande speelt DETO2 de beladen bekerwedstrijd tegen de buren:  aanvang 12:30 uur.