Nieuws

 

Om toch tijdens het lopende seizoen elkaar nog een keer live te ontmoeten, heeft het bestuur van de Businessclub van DETO op vrijdagmiddag 25 juni een evenement genaamd “Happen en Trappen” gehouden. Ten tijde van de organisatie was nog niet geheel duidelijk wat er wel of niet zou mogen met betrekking tot de corona regels, dus was besloten om een stukje te gaan fietsen in combinatie met een barbecue op het DETO terras.

Toen rond 15.30 uur alle deelnemers zich hadden verzameld in de DETO kantine, kon DETO voorzitter Derby Krommendijk even kort terugblikken op het afgelopen rare jaar. Vervolgens presenteerde de DETO preses de koers die de club de komende jaren gaat volgen met betrekking tot de voetbalzaken. En als klap op de vuurpijl werden ook de eerste plaatjes gepresenteerd van de wenselijke nieuwbouw en uitbreiding van de DETO accommodatie want de club groeit uit haar jasje. Echter, er zal nog heel veel water naar de zee moeten stromen, alvorens deze plannen werkelijk ten uitvoer kunnen worden gebracht. Maar in ieder geval goed om te weten waar DETO naartoe wil in de komende jaren en hierbij zal ook de steun van leden, sponsoren, businessclubleden en gemeente Twenterand onontbeerlijk zijn.

Na de presentatie werd het gezelschap opgedeeld in 4 groepen die afzonderlijk per fiets op pad gingen langs een viertal locaties langs Almeloseweg en Oosterweilanden. Zo voerde de route de deelnemers langs Abbink Aardappelen, MD Stoffering, Zonnepark Gemeente Twenterand en Zandwinning Oosterweilanden. Op deze locaties werd door het betreffende bedrijf een korte presentatie gehouden in de open lucht en kon ter plekke een kijkje worden genomen. En na 15 tot 20 minuten ging de groep weer verder richting volgende stop. Toen het “Trappen” erop zat, konden de deelnemers bij DETO gaan “Happen” op het terras waar kon worden genoten van diverse barbecue gerechten. Al met al een mooie afsluiting van het tweede “corona seizoen” en tegelijkertijd een goede opmaat naar het nieuwe seizoen en de komende jaren!

s