Nieuws

 

De coronamaatregelen hebben redelijk wat impact voor de binnensporters. Waar de DETO-jeugd het hele seizoen gewoon door traint en alleen op de zaterdag het verschil merkt dat ze niet tegen andere verenigingen mogen spelen, mag de KEV-jeugd niet de zaal in. Wanneer je door Vriezenveen rijdt, zie je op verschillende velden wel KEV'ers trainen, maar veelal zonder toestellen.

De leiding van KEV is echter zeer creatief en heeft DETO gevraagd of er locatie en opslag beschikbaar is om de jeugd ook te kunnen blijven trainen op balk en airtumbling. Het past precies in de mini-arena!

Afgelopen weken lopen en sporten er dus heel wat meer meisjes binnen de poorten van DETO. Het is een heel ander gezicht dan de voetballers op het veld ;-). Compliment voor de leiding en turnsters hoe ze zich in deze corona-tijden redden. En leuk te melden dat ze de klik met de voetballers hebben gevonden en a.s. maandag de warming-up voor de JO11-jeugd gaan verzorgen. 

@KEV: Veel plezier binnen de poorten van DETO en hoewel jullie van harte welkom zijn, hopen we natuurlijk dat de maatregelen versoepelen binnenkort zodat er weer volledig in de zaal gesport kan worden.

s