Nieuws

 

Het kabinet heeft dinsdag 13 oktober nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voor DETO betekent dit:

-Al het competitievoetbal wordt met onmiddellijke ingang gestaakt. Dit geldt voor alle senioren- en jeugdteams.

-Alle trainingen voor seniorenteams zijn met ingang van woensdag 14 oktober afgelast.

-Alle trainingen voor de jeugdteams gaan gewoon door van maandag- t/m donderdagavond, echter alleen voor de spelers tot 18 jaar (dus t/m 17 jaar). Ook de reguliere jeugdtrainingen op zaterdagochtend gaan door en er wordt nog bekeken of er op zaterdag onderlinge wedstrijden georganiseerd kunnen worden. Houd hiervoor onze website in de gaten.

-De kleedkamers zijn met onmiddellijke ingang gesloten. De jeugdleden dienen thuis om te kleden en te douchen. Na de training dient men direct het sportpark te verlaten.

-Er geldt wederom een routing op het complex: Komende leden gaan via de hoofdingang het complex op. Iedereen die het sportpark verlaat gaat via de poort bij de Soweco naast het kunstgrasveld naar de fietsenstalling of parkeerplaats.

-Het DETO complex is uitsluitend toegankelijk voor spelers, trainers, leiders, kaderleden, bestuurders en toezichthouders en niet voor overige bezoekers/ouders.

-De kantine blijft gesloten, ook voor overlegvormen. Overleg dient digitaal of telefonisch plaats te vinden.

-Mochten er vragen of issues zijn m.b.t. kleding: mail naar kleding@deto.nl

-De maatregelen gelden vooralsnog voor een termijn van vier weken.

s