Nieuws

 

Zaterdag 19 september start de Grote Club Actie. Alle verenigingen mogen vanaf die dag op pad om loten te verkopen voor hun club. Bij DETO gaan alle jeugdleden, mini t/m O19, op pad om geld in te zamelen voor het video analyse systeem rondom veld 2. 

De jeugd t/m JO12 krijgt een verkoopboekje. Loten kunnen dit jaar via het verkoopboekje of online gekocht worden, zie dit instructiefimpje. O13 t/m O19 kunnen via social media loten verkopen. Zie dit instructiefilmpje. Ook de andere jeugdleden kunnen deze methode gebruiken, iedereen heeft een eigen online verkoop-pagina! Heb je geen boekje gekregen of heb je er nog 1 nodig? Vraag dan via je trainer om een (extra) verkoopboekje.

Coronaproof: 

Online loten verkopen is helemaal coronaproof. Maar ook de verkoop met de boekjes is coronaproof. Zo heeft elk boekje een QR-code. De verkoper kan met zijn/haar mobiel de code scannen en de gegevens invullen. De verkopers kunnen kiezen om een selfiestick te gebruiken om boekje te overhandigen of de pakket-bezorger methode om boekje op de mat te leggen.

Tip:  ga in het DETO-trainingspak langs de deuren, dan is meteen zichtbaar dat je voor je club loopt! Voor meer tips, zie deze tips en tricks-pagina.

Loten verkopen mag pas vanaf 19 september. Vooraf alvast vertellen dat je loten gaat verkopen, kan natuurlijk wel! Komende week worden de verkoopboekjes al uitgedeeld. Ook de online verkooppagina's worden deze week gedeeld met de leden via email. Op deze manier kan iedereen meteen 19 september beginnen met de verkoop!

Er zijn leuke prijzen te winnen voor het jeugdlid én het team met de meest verkochte loten, daarover komende week meer.

s