Nieuws

 

Al jaren is er in Vriezenveen een succesvolle samenwerking tussen de beide voetbalverenigingen DOS en DETO voor het aanbieden van G-voetbal. Het aantal spelers is sterk gegroeid in de laatste jaren en er zijn verschillende teams actief in de competitie.

John Schumer stopt dit seizoen met de begeleiding van de Twenterand-G-teams. John is vanaf het begin betrokken geweest en heeft bijgedragen om G-voetbal in onze gemeente op de kaart te zetten. Zonder zijn inzet (en die van de andere trainers uiteraard), was G-voetbal niet zo'n succes geworden in onze gemeente. Veel mooie momenten meegemaakt, waarbij het kampioenschap van het najaar 2017 een zeer mooie belevenis was.

@John: namens de clubs en de Twenterand-G-spelers en -begeleiders bedankt voor jouw jarenlange inzet en betrokkenheid!

We zoeken nu een opvolger voor John. Heb je interesse of ben je benieuwd wat je kan betekenen voor Twenterand-G? Stuur dan een mail naar info@deto.nl. Of kom eens langs bij 1 van de trainingen die in september weer starten op de vrijdagavond.

Traditioneel traint Twenterand-G in het najaar bij DETO en in het voorjaar bij DOS '37. Door het corona-virus heeft Twenterand-G het afgelopen seizoen nauwelijks bij DOS kunnen trainen. Daarom is afgesproken dat dit najaar de trainingen starten bij DOS '37.

s