Nieuws

 

Afgelopen weken is alle kleding ingeleverd. De tassen en trainingspakken van de jeugdspelers en wedstrijdkleding van alle teams zijn ingeleverd en gecontroleerd. Deze week is zelfs al begonnen om aan teams de kleding weer uit te reiken voor het nieuwe seizoen.

Jarenlang heeft Gerrit Eshuis deze omvangrijke klus in zijn eentje geklaard. Veel waardering voor zijn inzet voor deze taak! Want hiernaast is Gerrit ook actief in de onderhoudsploeg en hij verveelt zich dus zeker niet ;-). Inmiddels is het kledinglease-team echter sterk uitgebreid en zit de sfeer er goed in.

Afgelopen weken hebben de DETO jeugdleden al kennis kunnen maken met Anja Jansen Eupe, Inge Mulder en Berdien Goossen. Deze drie vrijwilligers zijn aan het kledingteam toegevoegd, nadat ze op het enquêteformulier van dit voorjaar hadden aangekruist graag te willen helpen bij DETO en specifiek deze taak. Inge, Anja en Berdien zijn alle drie ouders van jeugdspelers in de onderbouw. Een mooi voorbeeld dat elk (ouder van een jeugd)lid zijn/haar steentje kan bijdrage in dat wat eigen voorkeur is.

@Inge, Anja, Berdien: welkom bij de Kledingcommissie en natuurlijk al heel erg bedankt voor de inzet van afgelopen weken.

De voorwaarden van de kledinglease zijn vermeld op de site. In het bovenste menu staat een apart hoofdstuk met daaronder verschillende menu's.

Heb je vragen of opmerkingen over de kledinglease, laat het dan weten via het betreffende e-mailadres kleding@deto.nl

s