Nieuws

 

Zaterdag 13 juni vond de jaarlijkse kick-off op het nieuwe seizoen met de nieuwe selectie plaats bij sponsor Abbink Aardappelen in Vriezenveen. De voltallige nieuwe selectie, waaraan doelman Ralph Muller, afkomstig van KOSC nog was toegevoegd, werd door Stefan Schipper op de gevoelige plaat vastgelegd. Uiteraard overeenkomstig de huidige corona voorschriften met minimaal 1,5 meter afstand. Dus dit jaar geen traditionele elftalfoto… Nu maakt Stefan Schipper toch nooit traditionele foto’s bij DETO, dus dat kwam goed uit in de grote hal van Abbink.

Ook werd zaterdag afscheid genomen van spelers en stafleden die DETO gaan verlaten of in een lager elftal in het rood-zwart gaan spelen. Zij ontvingen van voorzitter Arjan Goosselink een attentie namens de club als dank voor bewezen diensten, waarna er nog even onder het genot van een hapje en drankje werd nagepraat over het afgelopen seizoen dat zo abrupt eindigde door het corona virus.

Afgelopen dinsdag 16 juni stond de eerste training op het programma van de nieuwe selectie onder leiding van hoofdtrainer Hennie in ’t Hof. De selectie zal voor de vakantie nog een aantal keren bij elkaar komen waarna in augustus de voorbereidingsperiode op het nieuwe seizoen verder zal gaan.

Er is een oefenprogramma vastgesteld, echter vanwege de corona richtlijnen en de mogelijke richtlijnen die in augustus kunnen gelden is dit altijd onder voorbehoud. Voor de liefhebbers onderstaand de data:

Zaterdag 8 augustus DETO Van Riemsdijk Sports Academy 14.30 uur
Dinsdag 11 augustus DETO Quick’20 20.00 uur
Zaterdag 15 augustus DETO Olympia Haarlem 15.00 uur
Dinsdag 18 augustus Excelsior’31 DETO 20.00 uur
Zaterdag 22 augustus DETO Hulzense Boys 15.00 uur
Zaterdag 29 augustus HSC’21 DETO 18.00 uur
Zaterdag 5 september DETO Alcides 16.00 uur

We houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen in deze planning.

s