Nieuws

 

Nadat de jeugd alweer twee weken aan het trainen is conform de RIVM richtlijnen, is het deze week de beurt aan onze seniorenteams om weer aan de slag te gaan.

Er is geïnventariseerd welke teams graag willen trainen, want wie gewend was aan een partijtje op de training, zal voorlopig nog een andere invulling van de training moeten bedenken of nog even moeten wachten want een simpel partijtje voetbal is helaas nog niet toegestaan.

Dit heeft geresulteerd in de volgende planning:

De trainingen van onze jeugdteams blijven ongewijzigd plaatsvinden van maandag t/m donderdag.

Het schema is met ingang van deze week uitgebreid met de volgende trainingen:

Vrijdag:     18.00-19.15 uur    DETO Vrouwen 1 / 2

                   19.30-21.00 uur    DETO 1 / keepers DETO 1

Zaterdag:  11.15-12.45 uur    DETO 2 en DETO 3

                   13.00-14.15 uur    DETO 4 en 6

Ook voor de seniorenteams gelden alle (RIVM) richtlijnen zoals deze van kracht zijn en bij DETO bij de ingang en bij de velden ter inzage hangen.

De kantine en kleedkamers zijn en blijven gesloten en het is spelers en speelsters niet toegestaan om buiten de bewuste trainingstijden van hun team zich op het DETO terrein te bevinden.

De routing die ook de jeugd volgt, is op vrijdag en zaterdag van toepassing. Toegang tot het complex via de hoofdingang en na de training dient iedereen het terrein te verlaten via de uitgang bij de Soweco.

Wij zijn blij dat iedereen weer aan de slag kan op het veld en wensen iedereen heel veel voetbalplezier ondanks de aangepaste vorm van de trainingen!

Bestuur DETO Twenterand

s