Nieuws

 

Eind november is onderstaande oproep geplaatst. Jammer genoeg worden na de winterstop wederom kleedkamers na gebruik  niet schoon aangetroffen.

Ook in 2020 dus aandacht hiervoor.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DETO is van ons allemaal en iedereen wil graag door de week trainen en op zaterdag lekker voetballen. 

Wel eens over nagedacht dat onze kleedkamers dagelijks worden schoongemaakt door vrijwilligers? Onze stille krachten achter de schermen die letterlijk soms het vuile werk opknappen ?

Om deze mensen met plezier hun taken te kunnen laten doen is het wel van belang dat iedereen, elk team na gebruik van de kleedkamer deze netjes en zo schoon mogelijk achterlaat. Afval in de daarvoor bestemde bakken en even met de trekker de vloer schoon trekken. Het lijkt vanzelfsprekend maar dat is het blijkbaar niet voor iedereen.

Daarom een vriendelijk verzoek aan al onze leden, leiders en trainers om hier de komende tijd wat extra aandacht aan te besteden zodat we met elkaar, ook onze vrijwilligers, met plezier en voldoening bezig kunnen zijn met onze club: DETO: Door Eendracht Tot Overwinning ! Met die Eendracht moeten we ook onze accommodatie netjes houden!

Bij voorbaat dank voor ieders medewerking !

Bestuur DETO

s