Nieuws

 

Het 7tal vrouwenteam (DETO VR2) heeft de eerste wedstrijden gespeeld. Dit seizoen wordt er anders gespeeld dan voorgaande seizoenen. Er wordt in een toernooi vorm gespeeld. Dit keer vond het toernooi bij PH plaats.

Er werd afgetrapt tegen LA Première, Zo’n eerste wedstrijd in een nieuw seizoen met nieuwe speelvorm en ‘nieuwe ‘ teamleden... het was even zoeken. Uiteindelijk werd er lekker gevoetbald en kreeg iedereen de kans om te spelen. We waren goed aan elkaar gewaagd, gelukkig had onze keeper Maaike Steg mooie reddingen anders was de einduitslag geen 0-0 geweest.

Tevreden en met een paar goede tips op zak mochten we aftrappen tegen DES, ook een prettige kandidaat waardoor er af en toe leuke acties gemaakt konden worden. Uit deze mooie acties kon er 3 keer gescoord worden voor DETO. Uitslag 3-0 doelpunten van Jessica Torny.

De laatste 20 minuten werden tegen PH gespeeld, ook zij hebben een leuk 7tal staan waar we een mooi wedstrijdje tegen konden voetballen. Gelukkig kwamen ook hier mooie kansen uit voort. Na de 1-0 van ons, konden zij ook ons doel vinden 1-1 . Dit maakte het nog wel even spannend, aangezien je maar 20 minuten hebt om een bepalende uitslag neer te zetten. Gelukkig wisten we ook deze wedstrijd naar onze hand te zetten met een eindstand van 3-1 ook deze doelpunten kwamen van Jessica Torny.

Al met al een leuke ervaring met elkaar en op naar ons volgende toernooi. 20 september mogen we het weer tegen deze 3 teams opnemen en dan thuis bij DETO.

s