Nieuws

 

Nadat we zaterdag een fantastische dag hebben gehad met elkaar in Zeeland, is DETO nog 1 zege verwijderd van klassenbehoud. DETO gaat komende zaterdag uitkomen tegen vv Sliedrecht, dat afgelopen dinsdag met 5-2 te sterk was voor RODA’46 uit Leusden. Plaats van handelen zaterdag is neutraal terrein, namelijk Sportpark "Norschoten", thuishaven van SDV Barneveld. Aftrap 14.30 uur. 

Finales…..zijn er om gewonnen te worden. De gedachten gaan al gauw terug naar de finale om promotie naar de topklasse tegen WHC in 2012. Gesteund door 6 supportersbussen, een rode armada aan DETO supporters. Dan is verliezen geen optie.

Zaterdag 15 juni. Weer een finale. Dit keer om klasse behoud voor de hoofdklasse. Een prestatie van formaat van de mannen van Jos van der Veen. Want vergeet niet. Gepromoveerd als nummer 5 van van de 1e klasse, was DETO vooraf de gedoodverfde degradatiekandidaat.

Wat afgelopen zaterdag opviel, was dat onze jongste jeugd ruimschoots vertegenwoordigd was! Jongens en meiden: neem komende zaterdag je teamgenootjes, trainers, ouders, opa’s, oma’s, buren of zelfs de hele buurt mee!!

Laten we de jongens weer net zo’n support geven als destijds . Laten we Vriezenveen en de regio laten zien wie DETO is. Steun onze jongens in deze finale en laten we vele supportersbussen vol krijgen. DOEL IS OM WEDEROM MINIMAAL 6 BUSSEN VOL TE KRIJGEN!! De eerste bus is inmiddels al volgeboekt dus COME ON…d´r an met de lippe!

Huishoudelijke mededelingen voor zaterdag:

De supportersbussen vertrekken om 12.30 uur vanaf de DETO parkeerplaats.

Op het terrein van SDV Barneveld zijn munten te koop om drankjes mee te kopen. Dit in verband met de SDVB familiedag die  ook op zaterdag wordt gehouden. Er kan dus uitsluitend met munten worden betaald (met uitzondering van de snackcorner langs het veld).

Vuurwerk is ten strengste verboden. Uitsluitend sfeeractie met rook (buiten de afrastering, dus NIET op het kunstgras) bij opkomst van de teams.

Tot zaterdag!

Opgeven kan bij Ingrid Kivits: 06 – 83 79 38 64 (WhatsApp)

Kosten zijn € 10,- voor volwassenen en jeugd t/m 16 jaar kan voor € 5,- mee.

Deze prijs is inclusief toegangskaartje voor de wedstrijd en wordt in de bus afgerekend.

s