Nieuws

 

Na een mooi en succesvol jaar voor de jongens loopt het seizoen ten einde. Wat een geweldige club jongens en wat hebben ze zich weer goed ontwikkeld in het afgelopen jaar. Iedereen was met zijn eigen kwaliteiten van groot belang voor het team. En een echt team dat was het. Met een half woord weten wat er nodig was om elkaar naar een hoger niveau te brengen. Prachtig om te zien hoe elke wedstrijd weer een echte teamprestatie was en hoe onze jongens dit samen deden. Wekelijks hebben we fijn met elkaar getraind, wedstrijden gespeeld en mooie vriendschappen zijn ontstaan.

Wij zijn trots!

Vorige week nog een prachtig weekend gehad bij de Strijthagencup in het Limburgse Landgraaf. Wat een geweldige ervaring was dit. Het voetballen tegen Nederlandse, Belgische en Duitse teams. Helaas geen prijs mee naar huis deze keer, maar het was alsnog een geweldig weekend!

Samen het kampeergevoel ervaren en ‘s avonds een spontaan potje voetballen Nederland-Duitsland waar eerlijk en leuk voetbal voorop stond. Samen Champions League kijken, en nog zoveel moois meer. Zondagochtend weer heerlijk gevoetbald bij tropische temperaturen en ‘s middags weer moe maar voldaan richting Vriezenveen.

Woensdagavond nog fijn getraind op het kunstgras van DETO. De jongens hebben dit keer zelf de training ingevuld, lol stond voorop en het plezier spatte ervan af.

Afgelopen zaterdag in Borne het laatste toernooi gespeeld van dit seizoen. We werden 4e in de poule. Het weer was onstuimig maar ook daar hebben we ons doorheen geslagen. Aansluitend hebben nog gezellig met de kinderen en de ouders, broertjes/zusjes gebarbecued.

De wegen van de jongens van de JO10-2 van dit jaar zullen zich komend seizoen gaan scheiden. Zij zullen in verschillende teams terug te zien zijn.

Heel veel succes en plezier voor komend seizoen in de JO-11 Stijn, Dustin, Levi, Rens, Benjamin, Renze, Morritz en Nout!

Teamfoto JO10-2 september 2018

s