Nieuws

 

DETO 3 haalt einde van de wedstrijd niet

Afgelopen zaterdag reisde DETO 3 af naar Gramsbergen. De strijd werd aldaar aangegaan met het derde team van de plaatselijke SV. DETO 3 wilde het eerste slagje slaan met het oog op de ranglijst. Bij winst werd de voorsprong op de onderkant naar de ranglijst vergroot naar sowieso vier punten.

DETO begon voortvarend en dicteerde het spel van de eerste minuut. In de beginfase wist DETO enkele gevaarlijke kansen te creëren. Het vizier van de aanvallers stond echter nog niet goed genoeg afgesteld. Gramsbergen wist in de beginfase niet onder de druk van DETO uit te komen. Vele malen werd het vijandelijke doel onder vuur genomen, maar de schoten misten richting of de Gramsbergen-keeper wist het gevaar af te wenden.

Halverwege de eerste helft kon Henk Lambers vanuit de verdediging opstomen richting de helft van Gramsbergen. Geen enkele speler van Gramsbergen probeerde Henk van de bal te zetten. Op een afstand van ongeveer 30 meter besloot Henk maar eens te vuren. Zijn inzet vloog strak in de winkelhaak, 0-1.

Na deze goal leek Gramsbergen wat van slag. DETO kreeg goede kansen om de voorsprong uit te breiden. Enkele goedlopende aanvallen werden opgezet, maar helaas niet omgezet in doelpunten. Zo werd de rust bereikt met een 0-1 stand in het voordeel van DETO.

De tweede helft verloor DETO de grip op de wedstrijd. Waar in de eerste helft DETO de bovenliggende partij was, waren de rollen in de tweede helft omgekeerd. Gramsbergen voerde de druk op het DETO-doel behoorlijk op. DETO-goalie Ynanco des Celles wist DETO met enkele puike reddingen op de been te houden in deze fase.

Na een klein kwartier spelen in de tweede helft, kwam een speler van Gramsbergen na een onschuldig duel verkeerd op het veld terecht. De wedstrijd werd stilgelegd vanwege het feit dat de speler in kwestie een ernstige blessure bleek te hebben opgelopen. Na overleg tussen beide aanvoerders en de scheidsrechter werd besloten dat de wedstrijd definitief gestaakt zou worden.

Op het moment van staken waren er nog 32 minuten te spelen in de tweede helft. De stand was 0-1 in het voordeel van DETO. DETO 3 is in afwachting van het oordeel van de KNVB naar aanleiding van het staken van deze wedstrijd.

De volgende wedstrijd van DETO 3 is aanstaande zaterdag om 14:30 op het eigen sportpark. Er zal dan worden aangetreden tegen HHC Hardenberg 3.

Opstelling Gramsbergen 3:

Robin Hultink; Dinand van der Haar, Anne-Jan Seinen, Bart Nijland©, G. Oldehinkel, Jari Lopers, Henrik Slot (46’ Roy Hogenberg), Jeroen Supheert, Tim Kroezen, Martijn Schuldink, Jesse van der Haar

Opstelling DETO 3:

Ynanco des Celles; Patrick Wessels, Jordy Koops (14’ Luuk Neurink), Jeroen Post, Nick Pol; Merijn Bramer, Pascal Meijlof©, Robin Bernasco; Gaby Saïd, Henk Lambers, Wesley Winkel

Scoreverloop:

25’ Henk Lambers0-1

Gele kaarten: geen

Rode kaarten: geen

Overige uitslagen res. 3e klasse G:

Mariënberg 2 – Vroomshoopse Boys 3 1-2

SCD ’83 2 – Hardenberg ’85 23-6

OZC 3 – Bruchterveld 2AFG

SC Lutten 2 – Den Ham 31-1

HHC Hardenberg 3 – Zwolsche Boys 33-2

s