Nieuws

 

DETO Twenterand zoekt voor het seizoen 2018/2019 een trainer/coach voor haar JO15(-1)-selectie, uitkomend in de 1e klasse.

Functie: De hoofdtaak bestaat uit het 3 keer per week (ma/wo/vr) trainen van de JO15 (-1)-selectie en de begeleiding van de wedstrijden op zaterdag.

Wat wordt er van jou verwacht:

Functie eis: UEFA C TRAINER-COACH III JEUGD/ opleiding CIOS met aantekening voetbal of hiermee bezig zijn. Voetbalvaardigheden op selectie niveau

Profiel: Ambitieuze trainer, met passie voor jeugdvoetbal.

Bereidheid zich te scholen en/of verbeteren als voetbaltrainer.

In staat zijn de spelersgroep vooral technisch maar ook tactisch te verbeteren. Daarbij gaat ontwikkeling van het individu voor het resultaat.

Is in staat een wedstrijd in zijn voordeel te laten eindigen (bijv. tactisch, mentaal, organisatorisch). Kan zich conformeren aan de speelwijze en de organisatiestructuur bij de selectie van DETO, welke door DETO wordt nagestreefd. Conformeert zich aan de trainingstijden die door DETO zijn vastgesteld.

Wat wordt jou geboden:

Een ideaal klimaat voor een trainer om zich verder te ontwikkelen om zijn/haar ambities te verwezenlijken. Tevens ontvang je een vergoeding die overeenkomt met je opleiding en ervaring.

Solliciteren?

Stuur je CV met motivatie naar:

Ruud Lanjouw via info@feestenkleding.nl

Ook voor vragen met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met bovenstaand e-mailadres.

Ruud Lanjouw
Technisch Jeugdcoördinator
DETO Twenterand

s