Nieuws

 

Wedstrijdformulieren en spelerspas in een app.

Met ingang van het seizoen 2017/’18 worden de wedstrijdformulieren in het amateurvoetbal alleen nog maar per mobiel verstuurd. Dit gebeurt via de Wedstrijdzaken-app, te downloaden in de App store of via Google Play. Er is géén app voor het mobiele Windows platform. In de app wordt het wedstrijdformulier bijgehouden, en staat je digitale spelerspas.

Klik hier voor een informatiefilmpje over het gemak van de Wedstrijdzaken-app.

Klik hier voor een instructie hoe je de app kunt downloaden, installeren en in gebruik kunt nemen.

Goede e-mailadres?

Leden die in KNVB Wedstrijdzaken app willen inloggen, moeten zich in de app registreren met een e-mailadres. Dit kan alleen met het e-mailadres dat bekend is bij de vereniging. Want alleen met dat e-mailadres kan het goede lid aan de goede inloggegevens worden gekoppeld. Is jouw e-mailadres niet bekend, of is dit een verkeerd adres, dan kun je niet inloggen op de app.Lukt het niet om in te loggen, dan is waarschijnlijk niet het goede e-mailadres bekend bij de ledenadministratie. Stuur dan een e‑mail met je naam, geboortedatum en e-mailadres aan ledenadministratie@deto.nl. Het e-mailadres wordt dan gewijzigd. De ledenadministratie stuurt een bevestiging hiervan.

Nieuwe leden, en spelers die van JO-11 naar JO12 (van E naar D) gaan, moeten zelf een digitale foto aanleveren bij de ledenadministratie op het e-mailadres ledenadministratie@deto.nl. Binnenkort wordt het ook mogelijk om zelf je contactgegevens (telefoon, adres) en je foto aan te passen.

Invullen wedstrijdformulier

Om als leider/trainer/teamlid in de app wijzigingen aan de teamindeling te kunnen doen, dient een teamlid de staffunctie “Teammanager” te krijgen. De Teammanager kan vervolgens meerdere personen activeren. De wedstrijdsecretarissen kennen de functie van teammanager toe aan de leiders, trainers en eventueel de aanvoerders.

De leiders, trainers en scheidsrechters ontvangen binnenkort informatie over hoe zij de teamindeling en het wedstrijdformulier kunnen invullen.

s